Myyntistartti ryhmävalmennus

 

6 yrittäjän ryhmä

osallistavaa ja sparraavaa valmennusta ryhmässä sekä huikeita kontakteja

Kuusi iltaa, yhteensä 18h oppimista ja 3 tuntia henkilökohtaista sparrausta!

 

Tätä kaikkea myyntistartti sisältää:

Tavoitteet ja unelma

Kaikki tekeminen alkaa aina tavoitteesta. Työ ilman tavoitetta on haastavaa seurattavuuden kannalta. Ensimmäisessä illassa laitetaan perustukset kuntoon ennen linnan rakentamista. Saat vinkit niin yrityksen ja myynnin, kuin myös oman elämän tavoitteisiin.

Tunne asiakkaasi

Kaikille kaikkea on yhtäkuin kellekkään ei mitään. Tunnetko oikeasti asiakasryhmäsi? Selkeyttämällä asiakasprofiilin ja kohderyhmän, on myynnin tekeminen helpompaa. Toisessa illassa pohditaan nämä kuntoon ja mietitään miten iskeä

Suunnitelma

Hyvä suunnitelma on puoli kauppaa. Hyvällä toiminta-suunnitelmalla saadaan aikaan selkeä kuva myyntiprosessin kulusta. Takaraivoon asetettu prosessi auttaa jokaisessa kaupanteon tilantessa nostamaan asiakkaan ostohousut korviin. Olet valmiimpi vastaamaan argumentteihin, tarjoamaan oikeaa tuotetta oikeaassa paikassa ja palvelemaan asiakasta aina loppuun asti.

Actionia! Actionia!

Nyt alkaa tulitus! Pohjat on luotu kolmessa edellisssä illassa ja on aika huutaa Action! Neljännessä illassa laitetaan toimintatavat kuntoon, suunnitellaan viikko-ohjelmaa sekä lähdetään rakentamaan ruutiinien kautta pakettia kohti ensimmäistä neuvottelua.

Nykyaikaiset työkalut

Formulaa ei ohjata ilman rattia, joten työkalujen on oltava kunnossa. Myynnin ja markkinoinnin tekemiseen on miljoonia erilaisia applikaatioita. Miten näistä nyt arvotaan ne oikeat? Myynnin työkalut käydään läpi pitkällisen kokeilun tuloksena ja valmennukseen on kerättykin vain hyväksi testatut työkalut!

Käytännön myyntityö

Luurikammo? Pitchaus? Mitä nämä nyt sitten on? Viimeisenä iltana nidotaan kaikki opit yhteen ja harjoitellaan konkreettisesti opitut toiminnot. Valmennuksessa opetetaan neuvottelutaktiikkaa, pitchausta sekä tietenkin soitetaan muutaman kylmäsoitot. Pitkän puhekokemuksen kautta lasketaan luurikammo monttuun ja aletaan oikeasti hommiin!

 

HINTA 1190 euroa / henkilö

VARAA VALMENNUS TÄSTÄ!